HD 7850 es videókártya 42 ezerért 1 GB megéri?
"Fullhd-ra, hd-ra nem, kisebb felbontásra igen."
Mi van? HD az 720p mifelénk, manapság az alá hova mennél? A másik, full HD-re miért nem éri meg? Ha oda kell akkor a kártya már nem fog megérni az árát vagy mi? Azért mert maxon már egy ilyen kártyát egyes játékoknál azon a felbontáson könnyen meglehet fogni a kettő nem következik egymásból.
Látom nem érted...
Megveszed fullHD-ra akkor minden egyes játéknál lekáromkodod az összes apró szentet is hogy miért vetted meg. Kivéve ha nem játékra használod. 1Gb neked hol elég fullhd-re? Azt megnézném. Olyan vram limitet kap csávesz hogy besír. Minimum egy tahitis 7870 kell hogy élvezhető legyen.
"Látom nem érted...
Megveszed fullHD-ra akkor minden egyes játéknál lekáromkodod az összes apró szentet is hogy miért vetted meg. Kivéve ha nem játékra használod. 1Gb neked hol elég fullhd-re? Azt megnézném. Olyan vram limitet kap csávesz hogy besír. Minimum egy tahitis 7870 kell hogy élvezhető legyen."
Be is sírtam, de inkább ezen a hozzászóláson. Én itt egy 1 gigás HD6850-el is elvagyok vállalható kompromisszumokkal.
Ezen felül itt az volt a kérdés a kártya megéri e az árát. Ha a fejed tetejére is állsz és ilyen nézeteket hozol az azon nem változtat, hogy a kártya megéri e, és ha full hd-ra kell ennyiből akkor oda megy. Utána a vevő tudjon rá, hogy ennyit kapott a pénzéért ha nem elégedett, de azt nem mondhatja, hogy újonnan rossz vételt csinált.
Arra kíváncsi lennék hogy fullhd-ben játszol...
Akkor is, gondolj bele, megveszi 42E-ért az 1 gigásat oké. Megérte? Nem, mert ha gyűjtött még volna min a 2 gigásra akkor sokkal jobban járt volna. Ergo NEM éri meg.
Nagyon sokan játszanak 1gb-os vga-val full hd-n, nem kell túllihegni ezt a vram dolgot. :)
Magam is egy 6870-est használtam régebben és ha nem is maxon, de szépen mentek a játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!