HD 7850 es videókártya 42 ezerért 1 GB megéri?
Tessék: Használtál...
Jövőre nézve nem hiszem hogy ez a 7850 1 gigával vinni fogja az új játékokat fullhd-ben, csak hogyha nagyon lebutítod. Úgy meg már ronda az egész. Jövőre nézve pocsék vétel hogyha
+10e-ért már ott van a 7870
És most már nem működne a 6870? :D
A 7850-es 4gb rammal se fogja vinni az új játékokat maxon full-hd-ben. :) És igen, ha már 2gb-os 7850, akkor már ott a 7870 nem sokkal többért (akár tahitis).
Tessék egy teszt 2560x1600-as felbontáson (több játék együttes eredménye, igaz, nem a legújabbak, ed nem is full hd felbontás):
Az alőbb még pont te javasoltad a tahitis 7870-et. Most akkor mi is van? :D
Azt meg, hogy nem jó full hd-ra a 7850-es, mondd meg légy szíves az én példányomnak, aki valahogy mégis megbirkózik vele.XD Nem 8xAA-val viszi a Crysis3-at, de nem is igénylem.
(írtam egy a4-es lapnyi szöveget, de szarakodott a net szóval lerövidítem:DDD)
Szólj rá a kártyádra hogy akadjon:D amúgy meg a 7870 tahiti megéri a +20k-t mert jobban fut rajta minden.(és nem azt mondom hogy fos, csak egyszerűen ez se mindig tökéletes fullhdra, persze a 7850-nél ezerszer jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!