Mit tudok csinálni a forró tápommal? ötletek? (fontos)
Figyelt kérdés
Sinan sl-500 noname tápom van, szeretném lecserélni chieftech ctg 500-ra, de a faterom nem fogja megengedni hogy vegyek(tudni kell róla hogy elég makacs, ja és nagyon ért a gépekhez, de sajnos ő a pentium 4 nél leragadt ami 60 fokon a bika:D) mert amíg működik addig úgyse vehetek másikat. Ezt még valahogyan megoldanám, csak ott a következő probléma, hogy fullHD monitor is tervbe van, ami minimum 35-40k, a táp meg olyan 13k körül mozog. ez így összesen 55 körül van, annyi pénzem meg van is, hálaég még valszeg mehetek dolgozni a nyáron, tehát max 10k-m lesz még. Videókártya is tervbe van, csak attól félek hogyha veszek márkás tápot meg fullHD-t akkor mire összegyűjteném a pénzt a kártyára addigra rettentően elavult lenne, és nem érné meg megvenni, szóval várjak míg összejön a pénz egy teljesen új konfigra, vagy pár évet még várjak a videókártyával?2013. aug. 14. 14:16
2/8 anonim válasza:
Milyen konfigod van? És milyen pc házad? felső vagy alsó tápos?
Ha felsőtápos akkor az is jelentet meoldást ha lecseréled egy alsó táposra, így a proci melegét nem fogja beszívni a táp.
3/8 pinkpancser válasza:
Nagyon ért hozzá és mégis a noname tápot hagyná benne?
Szerintem vegyél egy jóféle VGA-t, akkor tuti vége a tápnak! Ha meg a VGA-t is viszi, akkor mondhatod, hogy Te akartál cserélni, de valaki nem hagyta :)
4/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy az a baja hogy noname amugy felsotapos a hazam, es nem akarom megsutni mert felek hogy a gepet is vinne magaval de itt a konfig:
phenom 2 x6 1045t
4giga ram
gigabyte lap meg egyenlore egy 6570
ddr3mas
2013. aug. 14. 15:05
5/8 pinkpancser válasza:
Azért amíg nincs tápcsere, javasolnék egy ventit, ami a procitól elszívja a meleget. Legalább azzal ne terheld a tápot, hogy meleg levegővel hűtse az alkatrészeit.
6/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, erre már gondoltam, beraktam egy ventit(sajnos csak 8 centis volt) 2000+-os fordulatszáma van, és elég halk. Jah és főleg játék közben melegszik, dehát ez magától értetődő...
2013. aug. 14. 15:27
7/8 pinkpancser válasza:
Akkor már csak az van hátra, hogy imádkozz, hogy amikor megadja magát a táp, azt ne fesz emelkedéssel tegye :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem szeretném hogyha elszállna az egész...
2013. aug. 14. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!