Miért nem indul a játék és írja ki ezt, mit kell még csinálni? Fontos, kép katt (Need For Speed Underground 2)
Figyelt kérdés
Feltelepítettem,elvileg ráraktam a magyarosítást is,eddig a bátyám csinálta ezt de ő elköltözött szóval kérlek titeket hogy érthetően írjátok le hogy mit kell csinálni!köszönöm:)
L/18
2013. júl. 13. 09:48
2/6 A kérdező kommentje:
Ezek voltak a letöltött mappában ,crack mappa nem így nem tudtam hogy most mivan.
2013. júl. 13. 10:07
3/6 anonim válasza:
Gondolom telepítetted a játékot.
Valószínű, daemontools-al nyitottad meg a letöltött img-t. Akkor ott kell lennie a virtuális meghajtóban a crack-nek. Speed2 nevű fájlt keress, azt másold a játék telepítési mappájába.
4/6 A kérdező kommentje:
Bemásoltam innen a meghajtóból de még mindig ugyanaz
2013. júl. 13. 10:20
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem az.
Mountold fel a másik lemezt cd1, vagy 2. Ha jól meléxem, deviance nevű mappában van.
6/6 A kérdező kommentje:
az 1 cd volt a jó,nagyon köszönöm
2013. júl. 13. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!