Az AMD vagy az Nvidia a jobb videokártya márka?
Figyelt kérdés
Tudom ez teljesen szubjektív,de érdekelne a véleményetek.
Amúgy most állok videokártya vásárlás előtt, és nem tudom hogy mit vegyek.Az informatikusunk szerint sokkal jobb az Nvidia (főleg a driver miatt).Játékra használnám,csak félek a generáció változás miatt,mert minden AMD-s lesz.Akkor meg rossz döntés lenne Nvidiát venni?
2013. aug. 12. 15:48
11/23 Rasta Joint válasza:
Amúgy mennyi pénzből vennéd a gépet és mekkora felbontású a monitorod? Mert ha Full HD, akkor jobban járnál egy FX-6300 + HD7970 párossal.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem hallottam túl jókat az AMD processzorairól.Vagy tényleg az lenne a legjobb megoldás?Amúgy olyan 130-150-et költenék rá.CHS-ben veszem majd meg őket,azért ilyen olcsó.
2013. aug. 12. 16:20
13/23 Rasta Joint válasza:
Nincs semmi baj az AMD processzorokkal... Na de milyen alkatrészek kellenek? HDD, Ház, minden?
14/23 A kérdező kommentje:
Hát van valami ősrégi házam,semmi hűtés nincs benne ,de nem az a fontos nekem (amúgy hatalmas,és nem tudom milyen a márkája).Van akkor mellé ez a bivaly tápom (idáig is ez volt a gépemben)Van 1 terrás western HDD-m és 64 gb-s SSD-m.Ezeket mind megtartanám. Minden más meg repül ki a gépemből. Azok az alkatrészek kellenének.
2013. aug. 12. 16:24
15/23 Rasta Joint válasza:
Hát nem tudom megnézni az árakat CHS-en. Ha tényleg olcsóbbak a cuccok akkor nézd meg hogy egy ilyesmi konfig belefér-e 150 ezerbe:
ASUS M5A97 EVO alaplap, 4GB DDR3 1333MHz memória, HD7970 videokártya, 500GB/1TB 7200rpm SATA3 merevlemez, Thermaltake VL80001W2ZD V3 ház, XFX 450 vagy 550 tápegység.
16/23 Rasta Joint válasza:
Tápegységed pontosan milyen típusú? Illetve hány ventilátort tudsz berakni a házba?(akkor jó, ha előre is hátra is tudsz). Alsó vagy felsőtápos?
17/23 A kérdező kommentje:
Alsó tápos.Sajnos nem tudok mást mondani,mint hogy egy chieftec 650 wattos muduláris táp(azért mert még anno ezt az apám rakta bele és akkor nem tudtam megnézni)Hátra és oldara tudnék ventilátorokat felszerelni.Most úgy használom ,hogy kivan szedve a gép egyik oldala.
2013. aug. 12. 16:33
18/23 Rasta Joint válasza:
Előre nem is lehet, rakni? Akkor nem lehet valami jó. Amúgy nézd meg CHS oldalán, hogy kijön-e az az összeállítás, amit írtam 150 ezerből, HDD nélkül.
19/23 A kérdező kommentje:
Hát nem egy komoly ház az biztos.Azt majd később veszek...
Bőven kijönne.
2013. aug. 12. 16:41
20/23 A kérdező kommentje:
125 000-re jönne ki.
2013. aug. 12. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!