Melyik a márka gyárt jobb videókártyákat? Ati vagy nVidia? Válaszotokat indokoljátok meg!
Hát eddig kb egyforma, és igaz az amit az előző írt.
Na most a következő széria más kérdés. Az AMD(az ATI már AMD ) most mutatta be a felsőházban a GCN(Graphics Core Next ) architektúrát. Az nV most a GK100-n dolgozik, de eléggé lemaradva. Sajnos a GK100-ról(Geforce Kepler) elég kevés az infó, és leghamarabb is nyár fele érkezhet. Voltak pletykák hogy törlik az egészet, de ez nem valószínű az nV-nek kell az architektúra.
Szóval szvsz az AMD most egész szép előnybe kerülhet.
Én Ati s kártyát használok. És megindokolom, ha hozzáteszed, hogy "legyetek szívesek."
Te nem vagy tanár bácsi...
Szerintem AMD (ATi).
Azért mert olcsóbban megkapni ugyanazt a teljesítményt mint az NVIDIA-tól, és még kevesebbet is fogyaszt. Ráadásul fejlesztenek ezerrel, mindig ők mutatják be először az új technológiákat most jött ki a HD7000 egy rakás újdonsággal (DX11.1, PCIE 3.0 stb...), NVIDIA meg még ki tudja mikor ad ki új kártyát, persze azt is túlárazva...
Driverek terén is feljött az AMD, régebben jobbak voltak az NV driverei, de már ez sem igaz. Sőt, az AMD havi rendszerességgel ad ki új drivert, szóval a support is nagyon jó, az NV meg akkor mikor kedve tartja...
Amúgy a jövőre való tekintettel ígéretes az az XDR2 memó.
Gondolom ha beválik a GCN akkor a következő széria csúcs meg is kaphatja ezt akár a 384bit mellé .Na már most ez max órajelű XDR2 memóval kb 600Gb/s-t jelentene. NA szóval ha minden jól megy(és sikerül megfelelő vezérlőt gyártani az XDR2 mellé) akkor az AMD ezzel nagyot robbanhat szerintem.
Am eyefinity, nV oldalról ot a 3D vison. NA az se épp magyar átlag amberhez van mérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!