Az AMD vagy az Nvidia a jobb videokártya márka?
Figyelt kérdés
Tudom ez teljesen szubjektív,de érdekelne a véleményetek.
Amúgy most állok videokártya vásárlás előtt, és nem tudom hogy mit vegyek.Az informatikusunk szerint sokkal jobb az Nvidia (főleg a driver miatt).Játékra használnám,csak félek a generáció változás miatt,mert minden AMD-s lesz.Akkor meg rossz döntés lenne Nvidiát venni?
2013. aug. 12. 15:48
1/23 anonim válasza:
Mikor melyik jobb, valamikor nvidiát éri meg venni, valamikor amd-t, Nekem még az életbe nem volt baj az amd driverekkel, nemtudom miért mondják, viszont valóban, az nvidiára szerintem is jobban van optimizálva néhány játék, mert nekem itthon 60fps-el egérlaggos volt a crysis, haveromnak 40fps-el(nvidia kártya) vígan futott mindenféle lagg nélkül. Szóval mikor melyik.
2/23 anonim válasza:
Teljesítményben a legtöbb játéknál (még amit direkt AMD-re írtak lásd Deus Ex: Human Revolution, Saint's Row The Third, Tomr Raider) az Nvidia jobban teljesít, mint az Amd. De nekem egy HD5850-esem van, és vígan vitte a Battlefield 3-at Ultrán, tehát es sokmindentől függ.
3/23 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit vegyek akkor inkább,Gtx 760 MSI gaming-et,vagy Radeon hd 7950 Asus dcuII-t?A jövőre való tekintettel.Mivel én nagyon ritkán veszek új alatrészt. Ez a gép már 5 éves.
2013. aug. 12. 16:04
4/23 Rasta Joint válasza:
Mennyiből vennél VGA-t és milyen gépbe lesz?
5/23 anonim válasza:
6/23 Rasta Joint válasza:
Amúgy ha valaki informatikus, nem jelenti azt, hogy épp tisztában van a jelenlegi harver felhozatallal és hogy xy árkategóriában melyik éri. Fordítva is igaz, ha valaki nem informatikus, még tisztában lehet ezekkel, szóval ez nem mindig mérvadó, ki mit mond.
7/23 Rasta Joint válasza:
#5 Az az oldal nem alkalmas 2 videokártya teljesítményének összehasonlítására.
8/23 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt megtudom szerezni 65 000-ért.EGyáron lenne a kettő.Egy i5 3570 menne mellé egy chieftec 650w-s moduláris táp,egy ASUS P8H77 alaplap,és még 8 gb hyperx RAM ami a leggyorsabb a piacon( ezt a barátom ajánlotta,de a pontos típusra nem emlékszem)És akkor e mellé még a VGA de nem tudok dönteni :/
2013. aug. 12. 16:12
9/23 Rasta Joint válasza:
Én a GTX760-t venném a kettő közül, mert újabb, de igazából átlagban ugyanúgy teljesít mindkettő. Egyébként a tápegységed milyen típusú pontosan és mennyiért vennéd?
10/23 A kérdező kommentje:
Ja és lehet hogy a processzor inkább intel i5 3550 3,5 ghz lenne.Ebben is jól jönne a segítségetek.Melyik procit válasszam?
2013. aug. 12. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!