Tudnátok adni pár hasznos tanácsot ps ügyben? Ps3at szeretnék venni de nemtudom melyik abbol a jó. Hány gigas meg ilyesmii.
Figyelt kérdés
Olyat akarok venni ami ilyen wwe szintu jatekokat visz. És olyan 30-40-50 ezeer korul ... Lehet hasznaltat is fogok csak nemtudom mit kell rajta nézni. Ebbe kellene a segítség2013. aug. 11. 23:03
1/4 anonim válasza:
ps3 úgyben nem tudom, de szerintem ugyan az mint az xboxnál ... ha nem akarsz rajta játékokat filmeket stb.. tartani, akkor felesleges a nagy tárhely ... és ha megveszed, akkor minden játék menni fog rajta amit kiadtak rá ... de ha nem olyan mint az xbox akkor bocs, de fogalmam nincs
2/4 A kérdező kommentje:
De szerintem hasonló. Köszii:)
2013. aug. 12. 01:13
3/4 anonim válasza:
Azért 12GB ne vegyél pláne ha használni szeretnéd a PS+-t.
Meg sok játék magától telepít 1-2 GB nem árt a kicsit nagyobb tárhely.
Mindegyik PS3 verzió viszi az összes játékot amit PS3-ra adtak ki.
Ha használtan veszed azt nézd nem e hangos a ventilátor működik e az olvsasó, próbáld ki megy e rendesen a játék.
És ha Sárga Ledes volt akkor ne vedd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszii. Mert egyb a sárga led mit jelent?:o
2013. aug. 12. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!