Ti melyik notebookot választanátok a kettő közül?
A másodikat.
Az elsővel esélytelen játszani az integrált videókártya miatt.
Elsősorban mire lenne használva a gép?
Ha játékokat is szeretnél futtatni leendő gépen akkor válaszd a Dell-t. Ha csak alap dolgokra, munkára, filmnézésre, netezésre lenne használva a gép akkor tejesen megfelelő a Toshiba is. Mondjuk komolyabb játékokat nem igen fogsz tudni a Toshibával játszani, minden másra tökéletesen megfelel a Toshiba is. Amúgy te lány vagy ,hogy fehér gépet szeretnél?
Mondjuk a Dell színvilága nekem jobban tetszik, a fehér szín egy kicsit kényes szerintem.
Egyik sem! Toshiba Satellite 1850 1p2 laptopot ajánlok,csak
150-160.000Ft között van és messze jobb mint az a két laptop,minden téren.
Értem.:)
Akkor esetleg még ezeket a gépeket ajánlanám a figyelmedbe:
Ezek elég erős gépek komoly 3D-s, lövöldözős játékra is, alapfelhasználásra meg filmezésre a teljesítményük untig elég.
És egy olcsóbb de nem rossz gép:
Ez mondjuk egy gyengébb teljesítményű gép az előzőeknél ami látszik az árán is, de azért elég jó és ez is elviszi még az újabb 3D-s játékok nagy részét. Alapfelhasználásra, munkára, HD filmezésre, netezésre az Asus teljesítménye is totál elég.
Mondjuk a Toshiba meg a Lenovo az két elég erős gép.
Remélem segítettem a választásban picit.
Utolsó,ne linkelj hulladék oldalakról laptopokat,lehúzás az egész.
A Toshiba laptopot válaszd kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!