Érdekelne, hogy Ti melyiket ajánlanátok vásárlásra, illetve melyiket választanátok?
Tervezek vásárolni egy laptopot, ami kitartana hardware ügyileg egy darabig. Kettőre lettem figyelmes:
- [link]
- [link]
A kettő közötti főbb különbség a videokártyában és a processzorban található.
Érdekelne, hogy Ti melyiket ajánlanátok vásárlásra, illetve melyiket választanátok?
Hezitációm oka, hogy ismerőseimtől sok rosszat hallottam az i7-es processzorok melegedéséről, illetve az ebből származó kellemetlenségekből. Ezért szeretnék olvasni egy-két objektív, esetleg szubjektív véleményt. Mindezek mellett, kiemelném még egyszer, több évre tervezem a gépet vásárolni (tudom, hogy manapság már könnyebben megy a laptopokban is a csere-bere, de az elején legyünk már figyelmesek).
Elnézést a téma- és kérdés típusának választásáért, de a hatásfok növelésének érdekében szükséges lépés volt (azaz a cél szentesíti az eszközt).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
R.
P.S.: Aki csalódott lett a kérdés elolvasása után, annak a következőt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!