Jó ötletnek tartjátok ezt?
Tesómnak a barátja mondott nekem 1 konfigurációt. Ő nagyon ért ezekhez a dolgokhoz és azt mondta el fognak ezen futni a játékok (Bf3, Assassins creed 3, Far cry 3, Crysis 3+ hasonló gépigényű játékok). Megkérdeztem gepigeny.hu-n más emberektől, hogy elfutna e és mindenki azt mondta, hogy simán elfut.
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
Memória: [link]
Videó kártya: [link]
Tápegység: [link]
Azt gondoltam ki, hogy lehet, hogy a videó kártya helyett veszek 1 másikat választok de ezt még meg kell beszélnem a tesóm barátjával.
Videó kártya: [link]
Ezt választottam.
És majd míg kiviszem ezt a sok játékot addigra kb. eltelik az jövő év. És addigra megint összegyűlik a pénz és veszek 1 sokkal jobb procit. És addig kibírom ezzel. És ha elviszi a következő évi játékokat akkor lehet, hogy 1 ideig nem veszek procit. De lehet, hogy nem fogja elvinni ezért lehet, hogy venni fogok. Még el fogom dönteni. A lényeg, hogy jó ötlet lesz ez?
AMD Athlon II X4 750K processzor 36 hó gar.
1 db 18,162 Ft
Asrock FM2A75M-DGS alaplap 24 hó gar.
1 db 14,249 Ft
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+ táp 48 hó gar.
1 db 8,576 Ft
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 36 hó gar.
1 db 8,614 Ft
Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G videokártya 24 hó gar.
1 db 23,414 Ft
Összesen: 73,015 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!