Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tapasztalatok Intel Dual-Core...

Shoxsaa kérdése:

Tapasztalatok Intel Dual-Core E2160 LGA775 processzorral kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Most vásároltam egy gépet amiben ilyen proci van! 2 nap múlva érkezik, kinek milyen tapasztalatai vannak a procival? Gyors, lassú? Játékokkal milyen "viszonya" van?

Én legfőképp minecraftra, gta iv-re, far cry 3-ra használnám! Esetleg bírja e?

2013. aug. 7. 22:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Figyeljetek.. Mesélni fogok :D

Vettem egy gépet KILENC ezer forintért. Következőket tudja:

intel pentinum 4 1,5 ghz sima. Sz*r.

1 gb ddr1 ram. sz*r.

128 mb ati radeon. sz*r.

ehez képest ez álomgép.. másrészt kaptam rá egy év garanciát. :D

2013. aug. 7. 22:45
 12/15 A kérdező kommentje:
persze hogy nem értek hozzá, végülis erről szól ez a weboldal! ha valamit nem értünk, megkérdezzük! nem értem mi ez a folytonos áskálódás hogy ehez meg ahoz nem értessz, mivel végülis ha értenék hozzá valószinűleg nem kérdeztem volna meg.
2013. aug. 7. 22:47
 13/15 P.O.C. ***** válasza:

Csak az a baj, hogy későn kérdezted meg. Van egy szabály, hogy elébb kérdezünk aztán vásárolunk és nem fordítva. Így akkor nem lettél volna átejtve.

Az 1 év garival meg semmit nem érsz, ha magánszeméltől veszed és elszáll egy alkatrész megint fillérekért tudsz bele venni másikat. Megúszod a garanciás herce hurcát 1 napon belül újra működő géped van.

2013. aug. 7. 22:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem magán személytől vettem, hanem boltban. És tisztában voltam vele, hogy mindig drágábban adják, mint amennyit megér. De már ki vagyok akadva ezzel géppel, mert iszonyat lassú! Mivel magyarországon élek, és nem akartam százezreket költeni egy értelmesebb gépre( számlákat is fizetni kell valahogy) ezért megvettem ezt.
2013. aug. 7. 22:56
 15/15 P.O.C. ***** válasza:
Te tudod, gazdagítsad csak őket.
2013. aug. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!