Kiss Norbert-Lajos kérdése:
945 gzm -s2 es alaplahoz mien Procit ajánlotok Intel socket LGA775?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 16:42
1/6 anonim válasza:
huu az LGA 775 már igen régi foglalat, nem éri lecserélni a procit. Inkább vegyél újabb alaplapot.
2/6 anonim válasza:
Nem értek egyet elsővel. Használtan egész jó áron kaphatsz E6000 sorozatú 2magos procit ami ebbe elvileg jó.
Én is így vettem, ráadásul az alaplapot is lecseréltem új 775-ösre. DDR3-as ramok vannak (ez pl újabbra váltásnál már megmarad). Nincs is semmi gondom, igaz nem játszom a gépen, max flash játékok néha.
3/6 A kérdező kommentje:
Én nem értem miért midneki azt mondja hogy cseréljem le az alaplapot az LGA775 foglalat az Intelnek a csúcsán van még mindig, mert ehez a procsesszorhoz még most is lehet kapni új procikat, nem akarom lecserélni megvagyok ezzel de az a baj hgoy csak 1066MHz ig birja a procikat a Core2 Qaudot meg nem birj, amúgy nem tom mit ekell 4-6-8 magos proci mert senki nem hasnzálja ki a 2mag is bőven sok nekem, azért akarok procit cserélni mert a mostani már lusta.
2013. júl. 7. 11:48
4/6 anonim válasza:
Csak azért mondom mert fm2-es foglalatba már kapsz egy csúcsminőségű 4magos procit ami minden 100ezer alatti vga-t is kihajt! 3,4ghz, játék közben 3,7ghz! Az ára 18ezer ft!
Athlon x4 750k
5/6 A kérdező kommentje:
fingom sincs a Ft hoz itt az euro van :)) am nem arrol van szó van egy lga775 os foglalatu gépem van egy ujjab is abba i7 van de most nekem ebbe kell egy jó proci mert valkaki megvenné tölem 200euro ért.
2013. aug. 3. 16:27
6/6 anonim válasza:
Ja, az más. Nézz egyet használtba, 4magos 20-ért van, 2 magos olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!