Tapasztalatok Intel Dual-Core E2160 LGA775 processzorral kapcsolatban?
Most vásároltam egy gépet amiben ilyen proci van! 2 nap múlva érkezik, kinek milyen tapasztalatai vannak a procival? Gyors, lassú? Játékokkal milyen "viszonya" van?
Én legfőképp minecraftra, gta iv-re, far cry 3-ra használnám! Esetleg bírja e?
Játékra szerintem elég rossz választás volt, tipikus irodai gépekbe való proci.
Még a Minecraft és as GTA4 eldöcög, de szerintem a Far Cry 3 -at te sem gondolhatod komolyan. Na meg persze fontos a konfig többi része is, arról semmit se mondtál.
Mennyiért veszed amúgy? Ilyen laikus kérdés után csak megkérdezem, nehogy átb@@szzanak.
"Nem fognak átbaszni, ugyanis az ATX-ben vettem, 24 ezer forintért."
Akkor az átbaszás. :)
Ha szerinted annyiért nem átbaszás, akkor nézz kicsit körül a használt piacon.
Csak 1 a több száz hasonlóból:
Látszik hogy nem értesz hozzá egyáltalán.
"fogok bele rakni jelenleg egy 512-eset, később ha lessz pénzem 1 gigásat..."... OMG.
Rohadtul nem az számít hogy hány gigás. Egy 512MB-s lazán elver egy 4GB-s kártyát is. Na itt buktál meg.
Far Cry 3-at felejtsd el, az első kettővel LOW-on játszogathatsz, persze nem az integrált videókártyával, hanem egy 4850-el pl. (10k körül van hardveraprón)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!