Új RAM = nem lehet HIBERNÁLNI. MIÉRT?
Nem tudom mit kell bunkózni ezzel a nem tudok olvasni dologgal. Emberek ezreinek adtam már hasznos tanácsokat, mióta regisztráltam itt ezen az oldalon.
Én történetesen hasonlóan oldottam meg egyszer hogy parancssorból ki és visszakapcsoltam, mikor magától eltűnt a hibernálás funkcióm. Attól hogy te ezt nem tartod logikus lépésnek, még nem kell pökhendi módon leugatni az embert.
Egy szóval se említetted sehol, hogy ezzel a módszerrel próbálkoztál már.
Amúgy leszarom a pontozást rendszert, nem azért járok ide, mint a delfinek a jutalom halacskákért. A pontozás rendszer amúgy se ér ezen az oldalon semmit, attól hogy valakinek fáj az igazság, attól még igazság marad, és ez minden kérdéskategóriára igaz.
Amúgy is Kb. 10 ezer kérdésre válaszoltam már számítástechnikai témában, ha száz kérdésben pontoznál le az sem látszana meg az arányomon.
Nem sok kérdést távolítottam még el a listámról, de ezt most elfogom. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!