Miért nem jó a gép ezzel a RAM-mal?
Figyelt kérdés
Van egy 2gb-os DDR2-es Kingmax a gépemben, ezt bővíteném +2 gb-al. Van ugyanúgy DDR2-es Kingmax RAM-om, bele rakom, bootolásnál 4096 mb ramot jelez, minden okés, tölt. Aztán mikor asztalt beadja, fehér csíkok láthatóak, majd fekete képernyő középen a kurzorral, majd megint fehér csíkok, és újra és újra. Csökkentett módban elindul úgyhogy nem hiszem hogy a rammal van a baj. Mi a probléma?2013. aug. 6. 21:08
1/3 lopokus válasza:
hát ez inkább videókártya probléma. De az is lehet hogy nem jó az új ram..
2/3 anonim válasza:
ha integrált a vidikártya, akkor a rammal van a baj, mert a tünetek hibás videóramra utalnak, ami az újabb arm kártyát jelenti integrált vidikártya esetén.
3/3 anonim válasza:
*ami az újabb ram kártya..
bocs elírtam, most vettem észre. (előző voltam, és vagyok, és valszeg maradok is, amíg nem törik fel a gyakorikérdések fiókomat és veszik át fölötte az uralmat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!