Miért nem működik az ESC gomb?
Hetek óta kellemetlenkedik nekem ez az ESC gomb tiltás, s ez egyre bosszantóbb :-(
A gép indítása után mindig működik, de valami nyomoronc program valahogy letiltja, és nem sikerül elcsípni a "tettest"... Google-barát azt mutatja, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, de ez nem vigasztal... egy valag ötletet kipróbáltam, de nem jött be egyik sem... lementettem a regeditből a HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet ágat indulás után referenciaként, próbáltam előidézni az ESC tiltását, de bezzeg ilyenkor nem "romlik"... aztán egyszer csak "beáll": nosza regedit, mentés, és kukkolás a változásokban, de nem bukott még ki...
Mivel NAGYON bosszant, kínomban most csináltam egy Teszt felhasználót: ÉS OTT IS tiltott az ESC... Ctrl+ESC megy, de az általános értelme az ESC-nek nem müxik...
Kiléptem a Teszt felhasználóból, és vissza a sajátomba: ÉS MOST MŰKÖDIK!!!
No de mitől? ÉS mitől "romlik" el???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!