Ez a laptop jó ár/érték arányban van?
Figyelt kérdés
Vagy van jobb is ugyanennyiért, vagy akár olcsóbban? Ez is épp határeset, ez alatt én már csak nagyon szar laptopokat láttam, amiktől elriasztottak(acer, packard bell..) erről a márkáról nem hallottam rosszat.
80 felett már nem tudnék költeni laptopra.
Stabil rendszer kéne, amivel lehet netezni, programozói fejlesztőkörnyezeteket zökkenőmentesen futtatni, az a lényeg, hogy a Matlab fuson rajta. Játék nem érdekel.
Tudtok olcsóbban is erre a célra? Vagy nézzek akkor már szét a használtak között?
2013. aug. 4. 20:59
11/13 A kérdező kommentje:
Intel Core2Duo T7700 2.4ghz -el is tudok egy használtat, ami hasoló, mint ez a lenovo, olcsóbban, csak használt... videókártya ebben is egy semmi, igaz?
2013. aug. 4. 21:22
13/13 A kérdező kommentje:
Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen...:S
2013. aug. 4. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!