Tudnátok linkelni 1-2 jó ár/érték arányú laptopot 100-170 ezer ft között?
Figyelt kérdés
-jó ár érték arányú
-jó akksival
-megbízható
-ne melegedjen
Egyáltalán melyik márkák a legobbak ebben az ár kategben?
2013. aug. 4. 17:04
1/6 Smittes válasza:
A legfontosabbat kihagytad:mire használnád?
2/6 A kérdező kommentje:
semmi extra, mindennapi használat , néha 1-2 játék, de azokból is kisebb igényűek. szóval főként csak netezés, de nem szeretném hogyha esetleg szükségem lenne másra is, akkor "kifullaggyon", legyen benne tartalék, ezért nem akarok ilyen kis pentium 2core és társai szintűt venni, minimum i3-ra, de inkább i5-re gondoltam.
2013. aug. 4. 17:12
3/6 A kérdező kommentje:
ja, és persze multimédia adatok tárolása, filmezés. tehát hd filmet/videót gond nélkül vigyen
2013. aug. 4. 17:13
4/6 Smittes válasza:
"-jó akksival "
ha ez is szempont,vegyél egy haswelles i5-öt,és akkor egy napig nem kell ránézned a töltőre...de az ugye ultrabook,és az nem kátékra való,ezért kérdeztem,hogy mire használnád.
5/6 A kérdező kommentje:
jó lesz ib/sb i5 is, csak 2-2.5 óráőt bírjon ki, ezt értettem "jó akksi " alatt, tehát nem az átlagnál jobb, hanem az átlag szintetet hozza, ne valami sz@r legyen, ami 1 óráig birja csak (nem tudom van e ilyen egyáltalán ebben a kateg-ben újonnan)
2013. aug. 4. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!