Szerintetek ezen az összeállításon futni fog a leg gépigényesebb játék?
Figyelt kérdés
-alaplap:
*Gigabyte GA-Z87M-D3H s1150 alaplap (vagy)
*gigabyte-z87-hd3-s1150-atx-alaplap
-Processzor:Intel core i5 4670K
Videókártya: Sapphire HD7970 Vapor-X
Ram:Kingston 2*4gb 1600mhz
táp:XFX 550W Pro Series (P1-550S-X2B9)
Winchester:Western Digital 500GB WD5000AZRX 7200rpm 64MB Caviar Green Sata3 3,5" HDD (2db. Egyiken a rendszer másikon az adat).
Gondolok itt a crysis 3-ra. Azért is arra, mert úgy tudom, hogy az az egyik nagyon durván gépigényes játék. FullHD-ban játszanék vele, továbbá ulta maxi beállításon.
Amúgy meddig fog kitartani ez a konfig játék terén?
Köszi a válaszokat :)
2013. aug. 4. 20:41
12/13 anonim válasza:
Minek kell neked, hogy a leg gépigényesebb játék is fusson? Nekem i7 2600-as procim 2GB videókártyám, és 6 GB RAM-om van mégis inkább csak a GTA 3-al játszok!
13/13 anonim válasza:
Ám igazad van! Mindig a legújabb játékok a jól. Szerintem ezen a konfingon simán futnának a legújabb leg gépigényesebb játékok max-on, de nem FullHD-ban, hanem csak HD-ban. FULL HD nem is kell, mert nekem 22 colos monitorom van, és nem veszem észre a különbséget FullHD, és HD között. elég a HD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!