Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen csúnya némelyik...

Miért ilyen csúnya némelyik játék?

Figyelt kérdés

Nem rég bővítettem a gépem és vettem bele egy új tápot,meg egy videókártyát!És mégis pl az Assasin's Creed első két részénél látszott,hogy a karakter kövonala ilyen "pixeles",sőt még laggolt is!Most pl az Euro Track siulatort(2) is magas grafikára állítottam és nagyon "pixeles"! Miért van ez? Nem szabadna szerintem! A felbontás 1360x768

Proci:DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 1800 MHz

Alaplap:ASRock G41M-VS3

Tápegység:FSP Hexa 400

Videókártya: VTX3D VX6770 1GBD5-MDH HD6770 1GB GDDR5 PCIE

Megy a zöld kéz!

2013. aug. 4. 07:16
 1/9 A kérdező kommentje:
RAM:Kingmax FLFE85F-C8KM9 2 GB
2013. aug. 4. 07:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Kapcsold be az élsimítást. AA, vagy anti aliasing néven találod.

Csak halkan jegyzem meg, hogy ha eddig szaggatott, akkor élsimítás után ne várd, hogy jól fog futni, ez egy elég számításigényes folyamat.

2013. aug. 4. 07:28
 3/9 A kérdező kommentje:
De az mért van hogy a Starcraft 2 elmegy magas grafikán lagg nélkül,akkor egy Euro Track Simulator 2 miért nem?
2013. aug. 4. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:

A procid is kevés szerintem. Egy HD6770-hez minimum egy 3GHz-es Core 2 alapú proci kéne...1,8GHz az kevés, nem elég a kártyához...igaz ez E4600 proci a hivatalos oldal alapján 2,4GHz-es, de az is kevés egy kicsit...

Mi az a nagyon pixeles kinézet? Tudsz nyomni egy screenshot-t róla? 1366x768 felbontáson a HD6770-nek szépen kéne muzsikálnia...

2013. aug. 4. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
A Ram is elég kevés
2013. aug. 4. 09:56
 6/9 A kérdező kommentje:
De Dual Core! vagy az ilyenkor semmit nem jelent? Mindjárt küldök!
2013. aug. 5. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Vannak dolgok amik egész tiszták...(ez magas grafikán van) de pl az árnyék vagy a tükör széle!És + még laggol is!Ez a konfig szerintem megfelel az ajánlottnak is! Assasin's Creed-ről nem tudok küldeni mert letöröltem!De ott is volt olyan hogy laggmentes és szép volt, de volt olyan hogy egy helyben álltam és Ezio/Altair körvonala ilyen pixeles volt és néha laggolt is!

2013. aug. 5. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy dual proci, de az ma már alap dolog, ez pedig egy régi modell...ma már nem sok, főleg egy 6770 mellé.

A képen sok extrát nem látok így telóról nézve..a recékre lehet élsimítást alkalmazni...az árnyék meg némelyik játékban ilyen recés szokott lenni...

2013. aug. 5. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:
És ha vennék bele új procit meg RAM-ot? Ha igen milyet vegyek? (Úgy akarom, hogy később még tudjam fejleszteni!)
2013. aug. 5. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!