Szerintetek ezen az összeállításon futni fog a leg gépigényesebb játék?
-alaplap:
*Gigabyte GA-Z87M-D3H s1150 alaplap (vagy)
*gigabyte-z87-hd3-s1150-atx-alaplap
-Processzor:Intel core i5 4670K
Videókártya: Sapphire HD7970 Vapor-X
Ram:Kingston 2*4gb 1600mhz
táp:XFX 550W Pro Series (P1-550S-X2B9)
Winchester:Western Digital 500GB WD5000AZRX 7200rpm 64MB Caviar Green Sata3 3,5" HDD (2db. Egyiken a rendszer másikon az adat).
Gondolok itt a crysis 3-ra. Azért is arra, mert úgy tudom, hogy az az egyik nagyon durván gépigényes játék. FullHD-ban játszanék vele, továbbá ulta maxi beállításon.
Amúgy meddig fog kitartani ez a konfig játék terén?
Köszi a válaszokat :)
core i5 nem rossz csak ennyitt mondok, de ez nem egy elkáprástatott gép, inkább mennyi mediamarct-ba és core i7-en gondolkodj az a fix
ezek a játékok már közép grafikán is 512 MB videó karit esznek 4-5 GB RAM-al is akkár már közepesen is félnék a helyedbe de csak feltételezek mert csak core i2-öt láttam, jó jó de azért van jobb kb, 2-3 évig lessz a mai világban a géped.
Értem-értem.
Akkor hadd kérdezzem meg, hogy mit ajánlasz ha 2db 500 gb-os HDD-vel szeretném megoldani. Milyet vegyek a rendszernek és milyet az adatnak? SSD nem vonz annyira :)
Úgy gondolod, hogy jobban járok ha van egy db 1terás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!