Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul el a gépem de miért?

Gabbi70 kérdése:

Nem indul el a gépem de miért?

Figyelt kérdés
Bekapcsoláskor minden felpörög megy mintha nem lenne semmi baja viszont se kép se hang, a kis led sem csinál semmit egyáltalán nem villog.Körülnéztem pár helyen és arra jutottam hogy a táp lesz a baj de nem vagyok teljesen biztos benne.

2013. júl. 29. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet a baja, lehet hogy valami nincs összedugva rendesen. De ez így kevés. Nézd meg mi lesz haleszeded a vinyót, akkor elindul-e, a memóriák működnek-e(mondjuk akkor hangosan sípolna, persze ha be van kötve az a pittyegő) Lehet hogy a videókártyád a hibás, sok lehetőség van.
2013. júl. 29. 08:40
 2/5 anonim válasza:
Ez sokminden lehet. Főleg alaplap, proci. Próbáld ki az alkatrészek cseréjét ha van, különben szervíz.
2013. júl. 29. 08:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig teljesen jól működött.A pittyegő cucc be van kötve eddig egyet sípolt bekapcsoláskor, és azt olvastam valahol hogy ha egyáltalán nem sípol akkor az a táp "hiba kódja"
2013. júl. 29. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és ezelőtt a hiba előtt azt csinálta, hogy bekapcsoltam aztán 1-2 másodperc múlva újraindult és ezt ismételgette.Elvittem megjavíttatni, amikor visszakaptam összeraktam, elindult de úgy 15 perc után leállt és most azt csinálja amit leírtam.
2013. júl. 29. 11:56
 5/5 kata kata ***** válasza:
Jobb ha vissza viszed a szerelőnek! Mielőtt még nagyobb kárt teszel benne.
2013. aug. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!