Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul el a gépem?

Miért nem indul el a gépem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma 15:00 körül kikapcsoltam a gépet mikor fél 6 kor haza értem nem kapcsolt be. Mi lehet a baj? Előtte semmi baj nem volt !?

2013. júl. 22. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem a táp kábellel lesz a gond! igazítsd meg! nézd meg normálisan be-e van dugva stb! aztán ha elosztóba van dugva nézd meg az jó-e ! ha ezek sem segítettek akkor valószínű hogy a táppal van gond!
2013. júl. 22. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi addig is !
2013. júl. 22. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:
A hosszabbító a telefonom töltötte, akkor a táp ?
2013. júl. 22. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

valószínű , de nem biztos!

jah még a tápon lévő ki-be kapcs gombot piszkáld meg !kapcsold be-ki!

ha ez sem segít innen már sajnos nem tudok olyat mondani távolról ami segíthet!szetintem vidd el egy szerőhöz! de figyelj rá hogy ha azt mondja hogy tápot kell cserélni akkor tényleg ki -e cserélte!

2013. júl. 22. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

nézd meg a gépház hátulján hogy nem-e lazult ki a kábel, fogd meg a kábelt és kövesd, akkor kiderül hogy hova van bedugva. Ha minden kábel be van dugva, és a tápon is fel van nyomva a kapcsoló.

Elég sok oka lehet, hogy nem indul.

PL; el romlott a bekapcsoló gomb a házon, besz*rt a táp ( ami a legvalószínűbb általában akkor szokta ezt csinálni mint ami nálad) , kilazult valamelyik csatlakozó az alaplapon...stb

2013. júl. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!