Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul elsőre a gépem?

Miért nem indul elsőre a gépem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A gépem:

Fx 6100

Hd 7850 2 gb

Kingmax 4 gb

Asrock 960gm u3s3 fx

Fsp hexa 400w

Valami coolink rendszerhűtő

Cooler master hyper 212 procihűtő

Nos elküldtem pcx-hez szervizbe a gépet, hogy a teljesítmény ingadozik. Azt mondták a gyári procihűtő rossz, és meleg van. A fent említett cm hűtőt rakták a helyére . És mostmár teljesítményileg minden oké, de ha hosszabb időre ki volt kapcsolva a gép, nem indul elsőre el, és nem is pittyeg. Ilyenkor be se kapcsol automatikusan monitor, ha pedig bekapcsolom csak feketeség van. Aztán ha újraindítom, bejön a win és minden oké. Már újratelepítettem de ugyanez van. A gépházban annyit vettem észre hogy a kábeleket nagy részét egy az alaplaból kijövő sata kábellel körbe tekerték, és így megy bele a hdd-be. Szóval ezért kérném segiítségeteket, hogy mi a baja ?

2013. júl. 24. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Tiszteltetem a pcx-es kollégákat. Ekkora böszmeséget még nem is hallottam, h az élő SATA kábelt használják kábelkorbácsnak. Szüntesd meg, de a hiba ettől még fennállhat. Szerintem a tápod gyengélkedik. Az elkók szoktak benne idővel tönkremenni. Javítható a kérdéses elkók cseréjével.
2013. júl. 24. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Küld el újra a pcx-hez.
2013. júl. 24. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Hali

Szerintem a tápoddal lehet vlami baj mert egyszer nekem is volt ilyen de persze sokkal régebbi éppel. Akkor az volt a baja hogy a vidikártyának minimum 450W-os táp kellet és ezálltal 2-3szor kikapcsolt a gép de utánna meg ment vlamikor meg be se kapcsolt. Én ilyen dolgokra gyanakszom valamint a túlmelegedésre de az cska akkor jöhet elő ha megy a gép :)

2013. júl. 26. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!