Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az lenne a problémám hogy...

Az lenne a problémám hogy kitisztogattam a gépme kivetem a vga a ramokat a procit az alaplapot is, és mikor rakom össze bekötök mindent elindítom és ez a hiba üzenet jön ki :CMOS/GPNV Checksum bad Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
ALAPLAP ms6580 VGA sapphire x1550 ati ram ddr 1gb vinyo maxtor 220gb

2013. júl. 27. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ember, ha nem értesz hozzá, miért szetted szét?
2013. júl. 27. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt nem az van hogy ne mértek hozzá hanem hogy ez az üzenetet nekem eddig sose rakta ki mikor portalanítottam :(
2013. júl. 27. 13:43
 3/5 pinkpancser ***** válasza:
Ha már ennyire szétszedted, cseréld ki az elemet is. CMOS problémák egy részét már ez is megoldja. Ha pedig benne van az új elem akkor BIOS-t szépen beállítgatni és valószínűleg menni fog. Az elem neve CR2032.
2013. júl. 27. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
kicseréltem de beadja hogy f1 f2 setup de nyomom de nem reagál és billentyű csere is volt de így se tudok a BIOS-ba bejutni nem reagál :/
2013. júl. 27. 15:07
 5/5 pinkpancser ***** válasza:
Csak nem USB-s az új bill? Mert vannak lapok amik nem szeretik. Próbáld meg a régivel! Utánna már be tudod állítani, hogy menjen USB-vel is.
2013. júl. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!