Miért van ez, hogy CMOS GPNV CHECKSUM BAD?
Figyelt kérdés
Takarítottam a gépemet, majd az alábbi fogadott.
Bekapcsolom a gépet, ki írja, de utána ki is kapcsol, kattan egyet, mintha kiáramtalanítanám, majd kikapcsol.
Elemet cseréltél már ?
- Igen
A hardvereket megnézted már?
-Igen, a legtöbbet igen, gondolok itt olyanokra, mint : Ram, DVD író, HDD, Táp,Videokártya, Hangkártya,Hálókártya
Amit nem, azok ezek : Alaplap, proci.
Jól vannak bekötve a kis előlapi gombok, meg az ilyen HDD led stb?
-Igen, mert mielőtt szétszedtem leírtam, hogy voltak.
2013. júl. 7. 20:13
1/3 Gábor_79 válasza:
Elvileg nem hardver baja van. A Biossal kapcsolatos, mégpedig: a legutóbbi beállításokhoz képest változás történt. viszont akkor nem kéne kikapcsolnia.
2/3 Gábor_79 válasza:
Rákerestem; rendeteg ilyen kérdés van, de hasznos válasz egy sem. Laptopod van? Az egyetlen működő megoldás az Nvram reset. nem feltétlen minden esetre jó, de valakinek megoldotta.
3/3 anonim válasza:
Kérdező megoldódott a problémád? Nekem is ez van ezért érdeklődőm, sajnos még én sem találtam megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!