Meg vegyem? Nem azért nem veszek új gépet mert hülye vagyok, hanem mert nem mindenki teheti meg :/
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kellemes napot mindenkinek! Szerintetek ebben az alaplapba betehetem ezt a VGA-t?
Itt az alaplapom
Alaplap mellet van még --->
Táp: www.arukereso.hu/tapegyseg-c3158/hipro/hpa-500w-p74601670/
RAM: 2 GB ddr2
CPU Dual core 2,5 ghz
Nincs egyszerre komplett gépre pénzem, de mégis szeretnék kicsit gyorsabb gépet, így fokozatosan felépíteném! Most a VGA-t venném meg, legyetek kedvesek, írjátok meg, hogy jól járok-e vagy sem? ha megveszem ! Köszönöm sziasztok!
2013. júl. 24. 20:10
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! SSD től csak gyorsabb lesz, de nem lesz ''okosabb'' a gépem ! :(
2013. júl. 25. 03:18
3/5 anonim válasza:
gyűjts még egy picit 7770 re jobban megérné
4/5 anonim válasza:
#3-nak. Ha végigolvastad volna, odaírtam, hogy VGA-t vegyen ha játszani akar.
Ha meg nem akar, akkor minek új kártya?
.... a végén kiderül, hogy értelmetlen az egész kérdés
5/5 A kérdező kommentje:
Én a másokdik válaszra írtam, és nem a 3.ra ! :) Köszönöm mindenkinek a kommentet, akkor a 770 lesz mert, annyi lóvé még csak lesz !
2013. júl. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!