Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire kell figyelni laptop...

Mire kell figyelni laptop vásárlásakor? Melyek az ideális paraméterek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 26. 15:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az infot!
2008. jún. 26. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Még valamit elfelejtettem, ami fontos lehet. Látom, hogy 3 év garancia jár a Dellhez, ebből a három évből ,csak egy év a garancia, a másik kettő a garanciakiterjesztés.Ez azt jelenti, h az első év alatt lehet csak javítani, cserélni, vagy elállni. A garkiterjesztés allatt csak a javítást vállalja a gyártó, legalábbis Acernél én erre faragtam rá. Mindenképp kérdezz rá erre telón, mielőtt megveszed, hogy ők mit vállalnak!!!! Ez fontos.
2008. jún. 27. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy laptopnak nem kell nagy teljesítmény, ha játszani akarsz, akkor vegyél desktop gépet... Annyi a lényeg, hogy kicsit legyen és könnyű... szerintem 12"-osnál nem érdemes nagyobbat venni.
2008. jún. 27. 11:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi mindenkinek! Sokat segítetek!
2008. jún. 27. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak netezésre használod, akkor arra ott az MSI Wind ami egy szép, formatervezett subnotebook Intel Atom procival ami az Intel weboldala alapján 2W körül fogyaszt szemben a Core 2-es procikkal amik 65W-os max-al dolgoznak...
2008. jún. 28. 15:25
 16/20 anonim válasza:
100%

én Pc ellenes vagyok, szerintem a laptop is az alma jelnél kezdődik:

MacBook

Drágább, de "out of the box" működik. nem kell telepíteni rá semmit, nem fagy le, nem kell frissíteni, nincs rá vírus (remélhetőleg nem is lesz)....

Ráadásul a windows is a Mac-et majmolja....

2008. júl. 1. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Uccsó válaszoló arra is gondolhatna, hogy az almából egy alapgép is 200 rongynál kezdődik. Erre nem mindenkinek van stexe. Nekem is ez van, de nem én nem netezgetek, hanem melóra használom, fontos hogy soha ne csússzon be gixer, de az azért túlzás, hogy a notebook az almánál kezdődik.
2008. júl. 1. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
EZEKET AMIT ITT IRTÁL JÓNAK MUTATKOZIK DE, AZ ASSUSNÁL NINCS JOBB SZERINTEM MERT MEGBIZHATÓ
2008. júl. 1. 19:18
 19/20 anonim válasza:
100%

Hát igen, igaz, hogy 200-nál kezdődik, de nem is kell lecserélni olyan hamar mint egy pc-t. Nem kell hozzá drága pénzért megvenni a softwareket, minden benne van gyárilag amit általában egy pc-hez még extrába meg kell venni.

(((( Egyszerűbben kezelhetők a programok (mégis csak innen van minden koppintva) :) és még a Vista is gyorsabban fut rajta mint bármelyik PC-n. Felismer minen egyéb kütyüt, nem kell telepítened hozzá a nyomtatót, a modemet, a fényképezőt! semmit. mindennel tud kommunikálni, kétszer erősebb az airport érzékelője mint egy pc-é))))

Nem kell kikapcsolni, lecsukod és mindenre emlékszik. lemerül és amikor ráteszed a töltöre nem minden programot ott nyit meg ahol te abbahagytad a munkát.

Tehát ha legálisan akarod használni, akkor nem is drágább, viszont jó pár évvel tovább tudod használni. az apró kényelmi előnyökről nem is beszélve.

- az alma hívő :)

2008. júl. 2. 14:11
 20/20 Iphone10 válasza:
Az attól függ hogy mire használnád. Amúgy én is nagyon ellenzem az acert mert lassú,megbízhatatlan,hamar tönkre megy. Ha már laptopot veszel akkor az vagy Asus vagy Toshiba legyen mert ezek a legjobbak :) És ha lehet intel alaplap legyen benne mert az amd az gagyi. Remélem segítettem :D
2014. ápr. 21. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!