Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik az ideális laptop?

Melyik az ideális laptop?

Figyelt kérdés

i7-es procival, min. 4gb rammal, 0gb vidikarival és minimum 500gb hdd-vel képzelem el a paramétereket!

Aki betudja linkelni melyik a legolcsóbb ezzekkel a tulajdonságokkal,az kérem tegye meg! Márka nem számít! (kivéve dell, mert az egy papir műanyag fos...)

2011. szept. 12. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Kategória: Gyerekvállalás, nevelés > Szoptatás

Nem kommentálom, kérd át másik kategóriába:)))

2011. szept. 12. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezen jót mosolyogtam :) 7 (vagy talán már 8?) éves dellem a mai napig kifogástalanul fut :D
2011. szept. 12. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy működik azzal nincs is baj! Viszont a mai szériák olyan minőséget mellőző burkolattal vannak ellátva,hogy nekem 1 év után szabályosan málni kezdett a burkolat, persze hardcore gamer vagyok és sokat utazok, hurcolászom...de akkor is... nekem egy hp pavilion stílusu laptop kellene :D
2011. szept. 12. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

tudom, h a legolcsóbbat kérted, de kinek mi az olcsó... :)

[link]

2011. szept. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!