Mire kell figyelni laptop vásárlásakor? Melyek az ideális paraméterek?
Figyelt kérdés
2008. jún. 26. 15:13
1/20 anonim válasza:
az attól függ mire akarod használni. játékra nem javaslom, internetezésre és munkára viszont nem kell túl nagy gép. én ezeket javaslom: 512Mb RAM, 256Mb Videókártya. 2 Ghz processzor. Cd/DVD író/olvasó kb ennyi
2/20 anonim válasza:
a föntieken kívül vedd figyelembe, hogy mikor merűl le az aksija, illetve mennyi energiát fogyaszt a gép. Ez sajnos az árral fordítva arányos.
4/20 A kérdező kommentje:
Miért ne legyen Acer?Pont egy olyat néztem ki!Ha ne Acer, akkor milyen legyen??
2008. jún. 26. 16:08
5/20 anonim válasza:
Helló. Én elleneztem az Acert. NEkem most volt egy defektem velük. 300 rongyér vettem egy laptopot tőlük,az árából kiderül, hogy nem azért , hogy a nemlétező szabadidőmet elböngésszem a neten. Komoly munkához kellett. egy éve van meg, többet volt szervizben mint nálam. Követeltem a cserét, de rám se bagóztak, utólag kártérítési perrel fenyegettem őket, ha nem fizetik vissza az árát. Akármelyik márkával előfordul, hogy szervizelni kell vagy valami, de az Acer szerviz hozzáértése és hozzáállása több mint felháborító. Kerüld el őket. Én a Dell-t ill a Lenovo-t ajánlom neked.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket, sokat segitenek a döntésben.Nekem nem munkához kellene, hanem inkább csak netezni.Javasolták, h. 1Gb RAM legyen és vmi dual processzor.Még valami hasznos info?Mindent szivesen fogadok és köszi előre is!
2008. jún. 26. 16:37
7/20 anonim válasza:
Ha csak (és tényleg csak) internetezésre akarod használni akkor szinte bármelyik laptop jó. inetrnethez nem kell nagy gépigény. 1Gb RAM bőven elég, sőt még sok is, perzse sose árt ha több van a kelleténél :) csak semmiképp ne a media marktba vagy a tescoba vedd meg :)
8/20 A kérdező kommentje:
Okés, nem ott fogom! Köszi!:)Am a neten szeretném majd megrendelni, ha megtalálom a megfelelőt. Pl. a laptopszalon weblapról.Rendelt már innnen vki vmit????
2008. jún. 26. 17:37
9/20 A kérdező kommentje:
DELL NB Insp1525 C2.0G 1024M 120G Piros
97018
Paraméterek
Gyártó: DELL
Processzor: Mobil Celeron M550 2.0GHz
Memória: 1024MB
Merevlemez: 120GB
Optikai meghajtó: DVD-RW +/-
Kijelző: 15.4”
Grafikus vezérlő: Intel GMA X3100 128MB
Csatlakozók: LAN: 10/100
Modem: van
IRDA: nincs
USB: 4
Soros/Párh port: egyik sem
Firewire: 1
DVI: nincs
TV-Tuner: nem
Egyéb: Szállított szoftverek: N.A.
Hang: van
FSB(MHz): 533
Memória típusa: DDRII
Felbontás: 1280x800 (WXGA)
Op. rendszer: DOS
Súly: 2.7
Akkumulátor: 6 cella
Garancia: 3 év szervizben
Wlan: van
Bluetooth: van
Webkamera: Van
Például ez!Ez szerintem egész jó!Nem?Ja, és 118.000Ft..
2008. jún. 26. 17:50
10/20 anonim válasza:
Helló, az Acer ellenes vagyok. Ez jónak tűnik netezésre, és igen, én is rendeltem már netről. [link] Én innen rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!