Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ráléptem a laptopra, miért...

Ráléptem a laptopra, miért írja, hogy non-system error or disk error, replace and strike any key when ready?

Figyelt kérdés
ráléptem a laptopomra ott, ahol a merevlemez van. (nem a hátuljára léptem rá). ha bekapcsolom, rendesen írja, hogy hp, utána pedig azt, hogy on-system error or disk error, replace and strike any key when ready. mit lehet vele csinálni? le akartam szedni a hátulját a merevlemeznél, ott a csavarok mellett ugyanaz az ikon van (kör, alatta mintha még két másik kör lenne), mint elöl a wifi, akkufeszültség, kikapcsolóbigyu mellett. amikor bekapcsolom, először ugyanígy felvillan sárgán. akkor lehet, hogy nem a merevlemezzel van a baj, egyszerűen csak törlődött az op. rendszer? segítsetek, fontos lenne. :(

2013. júl. 17. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ráléptél ne csodálkozz... Szétment
2013. júl. 17. 18:32
 2/10 A kérdező kommentje:
de csak a sarkára.. egy egészen kicsit.. nem teli talppal és nem vagyok 100 kiló..
2013. júl. 17. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
próbálkozz újrarakással, ha nem sikerül akkor szervizbe viszed
2013. júl. 17. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Valszeg a vinyó megadta magát. Az én laptopom is ezt irogatta, újraraktam az OP-t, továbbra is írogatja, de át lehet lépni, szóval bekapcsol. Szerintem tedd újra a gépet, és majd meglátod. Am a laptop HDD-k elég könnyen sérülnek, nagyon gyenge kis vackok.
2013. júl. 17. 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek egyszerűen rakjak be egy telepítőcédét?
2013. júl. 17. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
aha
2013. júl. 17. 20:25
 7/10 A kérdező kommentje:
rendbenköszönööm. :)
2013. júl. 17. 20:55
 8/10 A kérdező kommentje:
mondtad, hogy at lehet lepni. hogyan?
2013. júl. 18. 09:48
 9/10 anonim válasza:
A továbblépésre:akármelyik gombot nyomd meg
2018. márc. 27. 15:08
 10/10 anonim válasza:
Sikerült helyrehozni?
2021. okt. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!