25-perc után leáll a gép mióta új a proci. Mi a hiba? Konkrétumok alul.
Figyelt kérdés
Gépem Samsung notebook NP300E5C 8GB-ram 1333mhz intel pentium b970-proci GeForce GT620M-videókártya. Probléma a következő. Vettem egy új procit. I5-2430M És miután beszereltem a gép 25 perc után leáll csak úgy. Mindent próbáltam hogy jó legyen. Újrahúztam az egész gépet bios frissítés mindent. Vissza raktam a régebbi procit azzal remekül megy nem értem. Mi a hiba?2013. jún. 24. 12:54
1/10 anonim válasza:
Hővezető paszta rendesen van rajta?
Nem lehet, hogy csak túlmelegedik?
2/10 anonim válasza:
Kevés a hűtő neki, ha pasztáztad is, sajnos arról le kell mondanod akkor.
3/10 anonim válasza:
1. nézd meg nem-e melegszik. 2.Ha igen vedd lejeb az órajelet és akkor használható amíg nem szerzel egy erősebb hűtőt. (Mondjuk kétlem, hogy notiban lehet állítani de hátha amugy egy erősebb hűtő megoldja.)
4/10 anonim válasza:
Notiba nehéz erősebb hűtőt venni
5/10 anonim válasza:
De nem lehetetlen nekem sem a gyári van mivel nekem is nagyon melegedett mondjuk ez kicsit régebbi gép :)
6/10 anonim válasza:
Ezekbe az újakba már nem nagyon lehet rakni, a gyártó megoldja, hogy ne tudd megoldani, inkább vegyél másikat...
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2013. jún. 25. 11:56
8/10 A kérdező kommentje:
de a proci 48C megy az újra értem nem hinném hogy hűtés meg nem meleg a gépem.
2013. jún. 25. 12:01
9/10 anonim válasza:
Terheld prime95-el, egyből nem 48 fok lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondod akkor jó lesz?
2013. jún. 25. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!