Lenovo szerviz tapasztalatok?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy valakinek van e tapasztalata a Lenovo szervizeltetés kapcsán.
Neten olvastam róla, mikor lapost akartam venni. Botrányos írások voltak. 1 hónap várakozási idő.
Plusz lengyelekhez megy ki szervízbe. Szóval nem 2 napos mutatvány, ha elromlik.
Igen azt olvastam én is, hogy Lengyelországba szervizelik.
Valakinek van véleménye a szervizeljárásról?
Szerbusz!
Énis lejelentettem kedden.Szerdán hött is az ups és ma érkezett meg a szervízbe. Megkérdezhetem mi a baja?
na, örülök, akkor össze tudjuk majd hasonlítani a szervizfolyamatot, és levonhatjuk, hogy javult-e, vagy sem:)
az enyémnek az a baja, hogy szaggad, akad, néha egész tűrhető, de van, hogy órákig használhatatlan az akadozás miatt. bejelentéskor megkértek, hogy futtassam le a HDD Sentinel nevű programot, és 20%-ra csökkent a kondíció (100 helyett), ezért eljöttek érte.. úgy tűnik tehát, hogy a vinyóval van gond. remélem nem siklanak el semmi felett, főleg, hogy néha tényleg hibátlanul működik 1-2 órán át, aztán pedig egy napig használhatatlan.
a tiéddel mi a gond? az enyém amúgy ideapad g570.
Elengedett a ball felső sarokban az illlesztés a bekapcsoló gomb allatt.
Kissebb nyomás hatására recseg,ropg, gondolom ott engedett el valami.
Nameg egy két billentyű ropogott...
Modell G580
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!