Lil' LeD kérdése:
A minap vásároltam egy 3 TB-osnak kiírt HDD-t. Beraktam a gépebe, felismerte hogy 3 TB, de csak 2 TB-t tudtam belőle leformázni. Nem engedett többet. A kimaradó 1024 GB-on sem tudok új partíciót sem létrehozni, se semmi. Mi tudok ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
[link] Itt van egy csatolt kép, a mostani állapotról.
Ott mutatja nekem formázatlanul, a kimaradó részt, és nem tudok semmit kezdeni vele.
2013. júl. 14. 16:48
2/8 A kérdező kommentje:
Hogyan foglaljam le?
2013. júl. 14. 17:02
4/8 A kérdező kommentje:
Háááát ez fergeteges. Nincs pénzem több szart venni bele, lásd alaplap megint, meg ilyenek. (Szinte vadi új az alaplap.) De kisebbet meg nem akarok... Amúgy 64 bit-es operációs rendszerem van. És köszönöm a linket!
2013. júl. 14. 17:37
5/8 anonim válasza:
Tipp:
1. Amikor NTFS-re formázod, ne az alapon adott kluszterméretet (lemezfoglalási egység - 4096 kb)) add meg, hanem nagyobbat. Ekkor elvileg mennie kéne.
2. Ha mégsem, akkor GPT partíciót csinálj és akkor jó lesz, de ezt az XP nem kezeli...
6/8 anonim válasza:
Megnéztem. Csak a 2. a járható út. GPT patíciót kell csinálnod...
7/8 A kérdező kommentje:
És hogy lehet? Mert csak NTFS-t enged. Nincs más a legördülő listában.
2013. júl. 14. 19:32
8/8 anonim válasza:
Ez nem fájlrendszer, hanem partíció! Nem abból a menüből lehet kiválasztani. Egy vinyó ELSŐ partícionálásakor ajánlja fel az oprendszer, utána már csak célprogrammal módosíthatod ezt...
Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!