Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet megvenni egy ATI...

Hogyan lehet megvenni egy ATI Radeon HD GPU-t magas számmal?

Figyelt kérdés

Ha interneten, akkor hol találom meg az ATI webáruházát? (Hivatalos weboldalt kérek, nem driver nélküli kopikat.)

És egy jobb féléhez mennyi táp és CPU kell? (Mert nem akarom, hogy az egész beakadjon és elmenjen Hawaiira.)

Nincs sok pénzem, mert még nem vagyok felnőtt, szóval vhogy. úgy kéne, hogy kb. 70 000 Ft + 50 euróból kijöjjön az eredeti Minecraft, Fraps, headset, meg ez(ek).

Ja!!! És lehetőleg jó OpenGL támogatással... Lag nélkül, meg persze ventillátor, ha kell.

Videózni szeretnék. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv,

Tamás. ^_^

2013. júl. 14. 11:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Porszívót is a gépre kötöd vagy miért kell ekkora táp?

Proci 65 W+ vga 63 W. Ha hozzászámolsz minden hardvert akkor sincs 150W fogyasztás teljes terhelésen.

Szerintem jobban jársz ha kiírsz egy új kérdést, leírod milyen hardvered van, mennyid szánsz rá és mi kel la pénzből.

2013. szept. 21. 17:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Te jó isten minek oda ezer wattos táp O_o Még a fele is sok. Meg azt a procit se éri meg megvenni.
2013. szept. 22. 08:28
 23/24 A kérdező kommentje:

A processzor nekem se jött be olyannyira. :/

Az alaplapokon, amiket ott mutatott, nem volt megfelelő méretű hely. (Pedig először Intel-lel próbáltam, mindkettőt.)

Na, akkor nyitok egy új témát. :D

Üdv:

-- Tamás

2013. szept. 22. 11:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Ember..te nagyon nem értessz a géphez,és még így akarsz videózni? 27ért már kapsz egy komoly teljesitményü R7 260x e t hagy HD7770et ... mi a ráknak oda 70e?!?!?!
2014. jún. 9. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!