Hogyan lehet megvenni egy ATI Radeon HD GPU-t magas számmal?
Ha interneten, akkor hol találom meg az ATI webáruházát? (Hivatalos weboldalt kérek, nem driver nélküli kopikat.)
És egy jobb féléhez mennyi táp és CPU kell? (Mert nem akarom, hogy az egész beakadjon és elmenjen Hawaiira.)
Nincs sok pénzem, mert még nem vagyok felnőtt, szóval vhogy. úgy kéne, hogy kb. 70 000 Ft + 50 euróból kijöjjön az eredeti Minecraft, Fraps, headset, meg ez(ek).
Ja!!! És lehetőleg jó OpenGL támogatással... Lag nélkül, meg persze ventillátor, ha kell.
Videózni szeretnék. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Tamás. ^_^
Én is gondoltam, hogy a proci nem hagyná nagyon a vidikártyát. Te nem tudod, hogy a gépház felnyitása nélkül meg tudom-e nézni a táp kapacitását, és az alaplap méreteit?
Mekkora hűtést igényel amúgy az egész cucc? O.o Mert nem fűtőtestet, hanem játékgépet szeretnék...
Az a konfig. el tudna bírni nagyobb szervereket MC-n (ideiglenesen)?
A régi alkatrészeket el lehet akkor adni?
Ez a Saphire hány FPS-sel tudná működtetni a Minecraftot, Portalt, Portal 2-t? Mert nekem 55 FPS-nél nem hinném, hogy kell több, olyan 30-50 FPS legyen, de ez Fraps-szel együtt jöjjön ki.
Amúgy a legolcsóbb ilyen mennyibe kerül, legalább 30-35 FPS-sel?
Nem szeretném, ha túl drágán jönne ki.
És még egy CPU is ló lenne. :)
Na, remélem, ez már lett valami.:
-- Táp: Chicony Hipro Adrenalin 1000W ATX/EATX Modular táp
-- Alaplap: Gigabyte 78LMT-S2P alaplap (sAM3+)
-- CPU: AMD Athlon II X2 250 CPU (sAM3) BOX processzor
-- RAM: Kingston 8GB 1066MHz DDR3 Non-ECC CL7 DIMM (Kit of 2)
-- Videókártya: Sapphire Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, DSUB (PCIe)
-- És hangfal (totál nem befolyásolja a működést, de ide írom :D): Media-Tech TUMBA Sztereó hangszóró 3W, USB-s
Ezt amúgy gepbolt.hu-n toltam össze, mert ott legalább nem kidobott szemetet lehet összeszedni. :)
Remélem elég jó. OS-t majd megvesszük. Szerintem Win 7 HomePremium lesz, mert a 8-ast nem csípném szerintem annyira. Gépházról is fogok gondolkodni. A vinyót meghagyom szerintem, mert nem olyan kicsi. Van úgy 300 GB a gépen még. :)
Üdv:
-- Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!