Egy ATI Radeon HD 2600 (256Mb) Pronak mennyi az ideális hőmérséklete és mennyi már a magas egy ilyen kütyünél?
Szia
Nekem egy HD2600 PRO 512-es kártyám van az egyik gépben az átlag hőmérséklete (értem ez alatt a sima winwods használatot, win7), 50-55 fok ha játszom rajta, felmegy 80-ig. Mindezt természetesen passzív hűtéssel produkálja, mivel ezek eleve nem játékra kifejlesztett kártyák.
az enyém spec ilyen:
És ha telepítettél hozzá Catalyst-ot (már miért ne tetted volna) akkor abban van egy hőmérséklet mérő is, ami mutatja a GPU (grafikus processzor) hőmérsékletét egy "órán" ha a piros sávba ér, ott már "meleg" de az óra 130 fokig van kalibrálva .. (úgyis lekapcsol előbb) mert a beállított kritikus hőmérséklet elérésénél le fogja kapcsolni a gépet.
ha a játékoknál ezt tapasztalod, érdemes lecserélni rajta a hűtést(kapni hozzá gyári coolerest).
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
Jó, de negyede akkor a csíkszélességgel bír a 6750... :D
On.: Sztem 70-80 Foknál ne aggódj, anno melegedtek a kártyák, nekem egy GF6600-asom van, ez mindig is 90 fok körül volt, és még bírja a tuningot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!