Vettem egy Ati Radeon hd 4850 videokártyát és kíváncsi lennék, hogy a hűtése a baj vagy az energia ellátása?
Most neked mi a problémád???
Hogy 10 perc után akad a játék? Nézd...
Ez lehet:
1.túlmelegedés
2.ram
3.windows
A videókártyák már csak ilyen "hőkilövősek"... Az enyémnél nem ritka a 60-70 fok, de a korábbi GTX260 Sokszor pengette a 100-120 fokos határt gond nélkül... Nem vicc, van screenshotom róla, hogy 115 celsius fokos a kari.
Itt is volt forróság, attól hogy a kari meleg, nem szabad akadnia a játéknak.
Nekem egy Giga 4850-em volt, 400W-os táppal. A kari hőmérséklete soha nem ment 50c° fölé,játék közben sem. De nekem a ház szellőzése szerintem rendben van.
Az első válaszolóval egyet értek egyébként. Egyáltalán nem biztos hogy a hőmérséklet a gond. Nézd meg szoftveresen a hőmérsékletét,pl Aida64-el. Ettől függetlenül egy "kiadós" takarítást,portalanítást érdemes a ház belsejében végezni.
Kiadós takarítás megvolt kompresszorral. Ram nem kellene, hogy hibázzon mivel 4Gb. Windows 7 32bit szal 1gbot fogyaszt a 4ből.3pont elég. Esetleg proci. Dualcore 2.8Ghz E6300 és amúgy GTA4ben van ez És pedig ezzel a konfiggal jó kéne, hogy menjen.Jólvan 1-2akadozással de relativ jól kéne. Viszont ha az max grafikán van 880Mb és léjebb veszek mindenböl egy kicsit akkor 700mb körül van és jobban mükszik és ezért gyanakszom a hűtésre. amúgy itt a gépem akkor egy 500W os táp elég ha ez a konfigom ugye? Alaplap: MSI P43T-C51
Processzor: Intel DualCore 2,8GhZ
Videokártya: ATI Sapphire 2600XT 256MB DDR3
Ram: 4GB (2GBx800Mhz,2GBx1066Mhz) Márkát ne kérdezzetek Az egyik asszem Kingston másik nevében van x talán hyperX és DDR2-es. A táp cl-atx500w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!