Melyik a jobb laptop videókártya? Intel GMA X4500HD vagy AMD Radeon HD 6250
Értem, köszi. És ha a jelenlegi 2 GB rendszermemóriát 8 GB-ra bővítem, akkor a videókártya teljesítményét még feljebb tudom vinni ezáltal?
Most ezt írja: Összes elérhető grafikus memória 949 MB
Dedikált grafikus memória 384 MB
lehet.
vagy mondom én olyat: használja is a gép a Radeon-t, vagy az intelre van állítva?
vannak energiagazdálkodási és egyéb módok, beállítások, amik befolyásolják ezt! nyilván takarékos módban integrált pöttyel beszaggat a HD videó.
a 6250 a c-50es brazos proci integrált videóvezérlője. 3dben nem egy erőgép, de 2ds megjelnítéshez így filmezéshez ideális, hardveresen képes gyorsítani a 720 de a fullhd tartalmakat is. éppen ezért nagyon nem kéne szaggatnia.
az intel pont az h prociban erős, de integrált vezérlői teljesítményben a béka segge alatt vannak. így a filmnézést meg úgy mindent javarészt a procinak kell számolnia, ami nem éppen erre való, így hd, fullhd és afölötti felbontáson vagy elkezd szaggatni, vagy a kis 6250hez képest többszörös fogyasztással képes csak ellátni a feladatát, ami egy laptopnál nem éppen jó dolog
És konkrétan ebbe a gépbe ha tennék még RAM-ot, az segítene, hogy ne szaggasson a 720p-s videó?
Itt egy link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!