Csari Marci kérdése:
LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK! PROCIHÚZÁS? ANDROID!
Figyelt kérdés
Sziasztok ! lenne egy ZTE Blade 3 as telefonom és fel szeretném húzni a prociját.. setcpu vagy millestone? és meddig húzzam hogy ne legyen kár a telóban? köszi a választ ja és ARMV7 es proci.2013. júl. 13. 18:45
2/5 anonim válasza:
Logikusan ugy csinaltak h jo legyen...ha huzod karosodik...setcpu ajanlok.
3/5 uno20001 válasza:
Először is root. Program szinte mindegy, amelyiket támogatja a telefon. 1Ghz processzor van benne, akkor szerintem maximum 1.3Ghz-re húzd, de inkább 1.2Ghz.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors válaszokat.:)
2013. júl. 14. 01:14
5/5 A kérdező kommentje:
uno tudom hogy root olni kell de én régen (androidos telómat nem is olyan régen 2 hónapja) root oltam z4root al de most is akartam ezzel az új telóval és kifagy.:/ pedig ez a teló ezerszer jobb.:/
2013. júl. 14. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!