Mit csináljak a laptop akksival?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy új laptopot, és a akksijára lennék kiváncsi, hogyha feltöltöttem, kötelező -e kivennem belőle, vagy benne maradhat anélkül, hogy károsodjon az akksi.
(gondolok itt arra, hogyha feltöltődött a laptop akkor tiltja a töltést a laptopnak.)
Laptopom: HP Pavilion G6 2302SH
2013. júl. 10. 08:54
1/7 anonim válasza:
Ha aksival használod, akkor csepptöltéssel fogja tölteni, tehát amennyit fogyaszt, annyit tölt vissza. De ha hálózatról használod, akkor érdemes kivenned belőle az aksit, mert úgy hosszabb életű lesz. Amúgy nem Te vagy az, aki nem olyan rég írta ki a kérdést, hogy milyen laptopot vegyen?
2/7 A kérdező kommentje:
En voltam. De akkor jobb kivenni? Lesz vmi. baja?
2013. júl. 10. 09:00
3/7 anonim válasza:
Ha kiveszed az aksit, és úgy dugod rá a hálózatra semmi baja nem lesz, de ha áramszünet lesz, vagy kijön a csatlakozó a gépből, akkor kikapcsol. De szerintem csak akkor használd az aksit, ha nem vagy hálózat közelben.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan benne hagyhatod. Fölösleges ki-be pakolni.
3-4 év alatt mindenképpen tönkremegy.
Akkor meg az eBayról rendelsz egyet occón Kínából.
5/7 anonim válasza:
Egy hatalmas baromság, hogy bent hagyva tönkre megy, túl tölt stb. Pont ha sokáig nem rakod be, akkor az önkisüléstől egy idő után annyira leesik rajta a feszültség, hogy mély kisütésbe kerül, ahol már károsodik az aksi.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor? Bennehagyhatom?
2013. júl. 10. 09:37
7/7 anonim válasza:
Benne hagyhatod, de ha kiveszed akkor tovább fogja bírni.
Viszont az is igaz, hogyha sokáig nem használod, akkor károsodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!