Mi lehet a gond az akksival?
A laptopot november körül vettem. Felraktam most egy battery doubler nevű progit ami elvileg meghosszabitaná a készenléti időt azzal hogy lejjebb kapcsolgatja a felesleges dolgokat. Eredetileg egy 2-3-4 órát simán megy attól függően hogy használom.
Viszont most azt vettem észre hogy kirja hogy 40%-on van az akksi, netezgetek nyugodtan és 5 perc múlva lekapcsol készenlétbe. Miután bekapcsolom ismét, már azt mutatja hogy 5%-on van az akksi. Épp ezért mert nem irja hogy merül töltőre se tudom dugni időben. (pedig pont azért is tettem fel a progit mert a win7 saját jelzését nem lehet észrevenni hogy merül az akksi)
Mi a fenét lehet kezdeni vele?
wow zseniális...
olvasd már el légyszi a kérdést, és ha nem tudsz rá válaszolni akkor hagyd inkább a fenébe.
Akkor még1x megpróbálom
A win jelzését tényleg nem lehet észrevenni. Pl. ha filmet nézek, vagy játszok akkor nem látszik hogy felugrott a buborék. Épp erre kellene progi hogy ugorjon fel minden megnyitott ablak elé. Az energiagazdálkodásnál annyit találtam hogy be lehet állitani hogy mondjuk 10%-nál hibernáljon vagy hogy a kijelző fényességét lehet csökkenteni. HA elolvasta volna bármelyikőtök is a kérdést akkor ott az is benne van hogy először 40%-ot ir, aztán mondjuk nézem tovább a filmet és erre 10 perc múlva lekapcsol. Amikor van rá lehetőség akkor rádugom töltőre, de én nem is ezt kérdeztem.Egyébként az nem megoldás egy hordozható számitógépnél hogy állandóan a konnektor mellett üljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!