JuhászDork kérdése:
Milyen videokarit vegyek a gépembe?
Figyelt kérdés
Szóval.
van nekem egy ősrégi konfigom, játszani akarok rajta.
már cseréltem benne procit (2ghz-s celeront 3,2Ghz pentium4-re, amit tegnap haverom felhúzott 3,9Ghz-ra)és + 1Gb ramot így már 2 gb ddr1 ram van benne. én ezeket mind lecseréltem de játékok terén semmit nem javult.
tegnap mondta haverom hogy tegyek bele egy pci expresszes videokarit, attól jobb lesz. annyi lenne hogy pesten belül hol mennyiért milyet vegyek bele?
(win 7 32bit van a gépemen ha ez számít)
2013. júl. 8. 22:51
11/14 anonim válasza:
azt hiszem hogy a procit hiába is húzták fel a ram az valami eszméletlenül elavult ha lehet ddr3 ramot rakni bele és a pci express legyen azért 2.0 az már eléggé ki bírja használni ha 3.0 akkor is és én a PCX.HU weboldalt javaslom és van boltjuk Budapesten és jóval olcsóbbak a cuccok ja és van gépösszerakó lehetőség. sok sikert :/))
12/14 anonim válasza:
ja megnéztem az alaplapot noshát semmi esély arra hogy ebbe jó vgat rakj.csak a pentiumot bírja és a ram is a enyhén szólva a padlón van csak ennyi úgyhogy ha jó gépet akarsz akkor alaplap csere és akkor már lehet hogy tápegység csere is
14/14 anonim válasza:
Ha Ati-t akarsz akkor ATI Radeon Crossfiret vegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!