Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van nekem egy ASUS K53BR...

Dairox kérdése:

Van nekem egy ASUS K53BR Notebook-om és szeretnék Videokártya drivert frissíteni, de problémába ütköztem a telepítő programmal, hogyan lehet ezt megoldani? (További infó a kiegészítésben)

Figyelt kérdés
Van nekem egy ASUS K53BR Notebook-om, amiben 2 db videokártya van. Egy Ati HD Radeon 7470M és egy Ati HD Radeon 6320. Az AMD oldalán kiválasztom mit szeretnék, de oda ennek ellenére, csak ezt az automata felismerőjét javasolja, hogy telepítsem és majd az megmondja, de az csak egy Ati HD radeon 6000 series-es valamit dob fel lehetségesnek, majd amikor rá kattintok, hogy egye fenne, csak tudják mit csináltak, azt írja ki, hogy nincs megfelelő adapter vagy is videó kártya. Mi lehet a gond?

2013. júl. 1. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot amúgy honnan vetted, hogy két videókártya van abban a laptopban?

7470 van benne.

2013. júl. 1. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben látom mind a kettőt. Ez alapján feltételeztem. Nekem ez a munka helyi gépem és nem igazán volt lehetőségem még teljesen feltérképezni. Pl. a CCleaner csak a Ati HD Radeon 6320 látja, de volt olyan tune up, ami csak a Ati HD Radeon 7470M. Ez kicsit összezavaró. Igaz az ASUS oldalán a másik kártyáról nem tesznek említést. Nekem úgy is jó ha egy kari van benne, csak tudjam frissíteni.
2013. júl. 2. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Valami csúnyán össze van kókányolva azon a gépen, meg kéne nézni alaposabban...

Normális esetben felmész a gyártó oldalára, letöltöd a drivert és 2 perc múlva fent is van...

Hogy miért lát a gép két kártyát meg hasonlók az nagyon érdekes kérdés.

2013. júl. 2. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam egy üzenetet az ASUS-nak a problémáról. Eloszlatta a ködöt 2 db videokártya van benne, de csak tőlük lehet letölteni a drivert, mivel ez erre a típusra jellemző összeállítás, de nincs külön driver, csak egy nagy AMD pack ami frissíti a kártyákat is és sok miden mást.
2013. júl. 9. 09:19
 5/5 anonim válasza:

Nekem is Asus K53BR-típusú laptopom van és a Windows 8.1-is 2 videókártyát ismer fel, HD6320, és HD7400M.

Windows 7-nél a 7470M-t használta, de nem befolyásolja a teljesítményt, ha kettőt ismer fel.

Linux esetén meg a HD6320-t kezelte.

"Hozzá teszem nem kókány, csak még nem hallotál róla. "

2015. jan. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!