Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet egy alaplap telepít...

Gábor_79 kérdése:

Hogy lehet egy alaplap telepítő Cd-jét duplikálni?

Figyelt kérdés

- Pen drive-ra mentettem egyfajta multi boot programmal; nem sikerült, holott már sokadjára csináltam ilyeneket sikeresen.

- Cd-re másoltam az iso fájlt és Moba live cd-vel ellenőrizve nem volt jó.

Van-e valami speciális módja a másolásnak vagy csak másolásvédett? ( a biztonság kedvéért akarom lemásolni, ha történnék valami az eredetivel )

2013. jún. 27. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

CloneCD elvileg bitről bitre másol.

[link]

Szerintem egyébként kár ezzel gürcölni, mert ha telepítés után szépen elrakod a lemezt - mondjuk az alaplap dobozába -, akkor nem lesz semmi baja. legközelebb meg amúgy is csak egy új telepítésnél veszed elő, vagyis éven átlag egyszer.

Egy év múlva meg valószínűleg elavultnak számít az összes driver és jobban jársz, ha a netről úja letöltöd az összeset frissen.

2013. jún. 27. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
ahogy az első írja. Szedd le a frisset a gyártó honlapjáról, ha mindenképp a lemez kell, akkor csinálj belőle egy ISO-t, hagyd a vinyón és használd azt...
2013. jún. 27. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
jó. Kösz a gyors válaszokat, tanulságul szolgált.
2013. jún. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!