Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Fan Controllert ajánlan...

Melyik Fan Controllert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Hali!

Igen 10 perce kitettem egy kérdést, hogy hogyan lehetne szabályozni a ventilátorokat, és hát a legjobb, legelterjedtebb módszer a Fan Controller beszerelése.

Azt kérdezném, hogy melyiket ajánlanátok?

Van 4 házhűtő a gépben. Ezeket kéne tudni szabályozni, és a legjobb az lenne ha egyszerre lehetne, hisz úgyis úgy működne a dolog, hogy ha melózok, vagy játszok akkor felhúzok maxra mindent. Szóval 4 ventilátort szeretnék szabályozni egy tekerő gombbal.

iPon-on nagyon kicsi a választék, pcx-en sem találtam sokat (lehet, hogy én kerestem rosszul)... hol érdemes körülnézi? Ha tudtok olyat ami megfelel a fent leírtaknak, sőt ha nem felel meg, de tudjátok, hogy az egy jó termék, kérlek akkor is írjátok le a nevét, vagy linkeljétek be.

Nagyon köszönöm! Minden jót!

2013. jún. 30. 14:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Van 2db ilyen: [link]

1db ilyen: [link]

és egy nemtudom milyen hátul ami alapbol benne volt.

ugye amiket linkeltem azokat en szereltem be, de nemnagyin tunt fel, hogy lenne bármilyen kapcsolo is. vezetéket attak hozzájuk bőven az biztos

2013. jún. 30. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Még nincs de ilyen lesz:

Corsair 500R ház ventik és 4db

[link]

vagy

[link]

+1 másik venti

2013. jún. 30. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!