Melyik Fan Controllert ajánlanátok?
Hali!
Igen 10 perce kitettem egy kérdést, hogy hogyan lehetne szabályozni a ventilátorokat, és hát a legjobb, legelterjedtebb módszer a Fan Controller beszerelése.
Azt kérdezném, hogy melyiket ajánlanátok?
Van 4 házhűtő a gépben. Ezeket kéne tudni szabályozni, és a legjobb az lenne ha egyszerre lehetne, hisz úgyis úgy működne a dolog, hogy ha melózok, vagy játszok akkor felhúzok maxra mindent. Szóval 4 ventilátort szeretnék szabályozni egy tekerő gombbal.
iPon-on nagyon kicsi a választék, pcx-en sem találtam sokat (lehet, hogy én kerestem rosszul)... hol érdemes körülnézi? Ha tudtok olyat ami megfelel a fent leírtaknak, sőt ha nem felel meg, de tudjátok, hogy az egy jó termék, kérlek akkor is írjátok le a nevét, vagy linkeljétek be.
Nagyon köszönöm! Minden jót!
Olvasgass, nagyon frankó cuccokat csinál!
lehet h picit drága, de a Scythe termékek jók, meg kijelzője is van, ha nagy, akkor van csak Floppy helyre való is
Köszi az eddigi gyors válaszokat!
Még egyiket se néztem meg alaposabban, mindjárt bepótolom ezt, csak addig annyit mondanék, hogy az iponon valahogy nagyon rossz a kereső, mert egyrészt ha arra keresek rá, hogy fancrontoller akkor egy terméket dob ki, ha viszont kipipálom oldalt h ventilátor szabályzó akkor 2 öt. de amit küldtékl az egyik keresésben sem volt benne, szoval ezek szerint még bőven van több termékük is csak nem lehet megtalálni, max név alapján ha tuom a pontos nevét.
Hát nem tudom milyen ventid van, 3 vagy 4 vezetékes, vagy olyan aminek van saját szabályzója?
Nekem olyan van, amin a kábelén van egy szabályzó és akkor 800-1300 fordulat között tudom szabályozni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!