Károsodhatnak a hardverek ha nincs vírusirtó a gépen?
Figyelt kérdés
Feltettem az avg 2013 at de olyan szinten belassult a gép hogy csuda
256mb ram ddr1
2 ghz es 1 magos proci
radeon x1600/x1650 512mb videókártya
10gb os 5400rpm-es HDD
csak netezésre lenne használva de a vírusirtó telepítése után nagyon belassult a rendszer és a mozzila is
a HDD folyamatosan dolgozik
(indításnál + 2-3 percet vesz igénybe)
vírusirtó nélkül gondolom nem ajánlott netezni de igy nem kell várni pl a youtubra fél percet
vagy van olyan vírusirtó amitől nem lassul jelentősen a gép?
és kárt tehet a hardverekben ha nincs vírusirtó?
2013. jún. 29. 13:45
1/6 anonim válasza:
ha van ra kereted ,bovitsd a ramot...
kozvetlen kapcsolat nincs a virusirto hianya es a hardverek biztonsaga kozott...lehet virusrto nelkul is netezni
2/6 anonim válasza:
a vírus a hardverekben semmiféle kárt nem csinál,
3/6 A kérdező kommentje:
csak akkor KB havonta kell win-t telepíteni?
2013. jún. 29. 13:55
4/6 anonim válasza:
A hardverekben nem tehet kért, esetleg az OP rendszeredben. Főleg ha Windowsról van szó. Win-re legjobb vírusirtó "windows security essentials". Ez a legbiztonságosabb, én ezt használom 2éve és nem kaptam vírust. Ja és nem laggol tőle a netem.
5/6 anonim válasza:
reszben igaz ..abszolut biztonsag nincs
6/6 belapus válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!