A vírust hogyan lehet kitörlölni a lomtárból?
Figyelt kérdés
volt egy vírus a gépemen amit letöröltem kézzel mert az avg vírusirtóm nem helyezte karanténba, így bekerült a lomtárba majd utána ürítettem, de a vírus mégsem törlődött2013. febr. 23. 11:12
2/8 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani, amit tegnap is. csökkentett módban futtasd a víruskeresőt. Annyival kiegészíteném, hogy előtte csinálj az eszközön egy hibaellenőrzést, lehet sérült az állomány vagy a szektor, és ezért nem tudja törölni.
Sőt, a legjobb megoldás, ha bootolás közben futtatsz egy víruskeresést. Erre alkalmas az avast vírusirtó, vagy letöltöd ezt a Kaspersky Rescue Disk CD-kép fájlt, kiírod lemezre, és arról bootolva futtatsz egy víruskeresést
3/8 anonim válasza:
Itt :)
TOTALCOMMANDER en beállítod a rejtett fájlok megjelenését
és a RECYCLER maga a lomtár mappája ott a fájl ra jobb klikk tulajdonságok és kiveszed az írásvédelmi pipát
majd SHIFT és F8 törlöd
Ennyi:)
4/8 A kérdező kommentje:
ok megpróbálom
2013. febr. 23. 11:29
5/8 A kérdező kommentje:
a total commander-be hogy lehet előhozni a rejtett fájlokat a beállításon belül melyik fülre kell kattolni?
2013. febr. 23. 11:33
6/8 A kérdező kommentje:
meg van
2013. febr. 23. 11:34
7/8 A kérdező kommentje:
wá végre sikerült köszi a segítséget
2013. febr. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!